Sök domän

Driftinformation

accept_32x32 Inga kända störningar för närvarande!

Aktuellt

Blanketter och andra dokument

Vi älskar e-post och elektronisk kommunikation! Med rätt inloggningsuppgifter kan du utföra det mesta i vår kundzon eller få hjälp via e-post till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den . Men ibland räcker tyvärr inte e-post och färdiga gränssnitt till och därför har vi här samlat några bra blanketter.

Även fast alla blanketterna är i pappersformat ser vi helst att du skickar dom till oss elektroniskt. Det sparar både tid och träd.

 

Byte av kontaktperson

För att byta kontaktperson hos oss kan den nuvarande kontaktperson godkänna förändringen via e-post. Det är alltid den enklaste lösningen. Om den nuvarande kontaktperson inte kan godkänna detta av någon anledning kan denna blankett laddas ner istället.

Uppsägning

Om du av någon anledning inte längre vill ha kvar ditt webbhotell hos oss kan du ladda ner denna blankett så att uppsägningen går rätt till.

E-postuppdatering

Denna blankett används för att uppdatera den e-postadress som finns på ditt eller dina domännamn hos oss.

Ändring av uppgifter

Använd denna blankett när du manuellt vill ändra kontaktuppgifter på ditt domännamn under toppdomänerna .co.uk och .eu
Ändring av uppgifter för övriga topdomäner görs via Jamtports kundzon.

Överlåtelse

För att byta ägare på ditt domännamn behöver vi en ansökan via vår webbplats. I slutet av ansökan kommer denna blankett att skickas till dig via e-post, förifylld med uppgifterna från ansökan. Observera att vi inte kan genomföra en överlåtelse med bara denna blankett som underlag.


För de domännamn som har Jamtport som registrar gäller även våra avtal för .nu och .se-domäner. Här finns aktuella versioner av respektive avtal.

Avtal, .nu-domäner (2013-09-10)

Avtal, .se-domäner (2013-09-10)

För domännamn under andra toppdomäner har vi ett förmedlingsavtal. Dessa är specifika för respektive domännamn, så kontakta oss om du behöver en kopia av det avtalet.


I tillägg till våra avtal för webbhotell och serverdrift har vi allmänna villkor. Anledningen till att bryta lös detta från själva avtalen är dels för att hålla avtalsdokumentet mindre och mer lättfattligt samt för att vi skall kunna göra mindre förändringar utan att behöva skriva om alla avtal.

Här hittar du de aktuella versionerna av våra allmänna villkor.

Allmänna villkor, webbhotell (2012-02-22)

Allmänna villkor, co-location och serverdrift (2012-02-22)


Här hittar du den senaste versionen av vår miljöpolicy. Bland annat källsorterar och komposterar vi allt avfall från kontoret, vi arbetar för att minska vår elförbrukning och vårt reservkraftverk drivs av biodiesel! Är du nyfiken på vad vi gör mer? Läs gärna under Om oss > Miljöarbete eller titta i miljöpolicyn här nedan.

Miljöpolicy (2012-03-23)