Sök domän

Driftinformation

accept_32x32 Inga kända störningar för närvarande!

Aktuellt

Om Jamtport

Som gäst hos Jamtport får du driftsäkerhet för din webbsida och din e-post

Några av de viktigaste delarna i vår verksamhet är att ge snabb support, personlig service och en hög driftsäkerhet för att skapa trygghet för dig som kund.

För oss är det lika självklart att välja servrar och internetanslutning med högsta kvalitet och prestanda som att ge dig personlig support på dina frågeställningar. Ditt företags webbsida är troligen ett av dina viktigaste fönster mot omvärlden och därför högt prioriterad av oss.

Vi har lagt mycket energi på att göra allt så enkelt för dig som möjligt. I vårt webbhotellspaket ingår därför alltid scriptstöd och en databas. Det innebär att du kan använda vanliga CMS-system såsom exempelvis WordPress och Joomla för att uppdatera din hemsida, utan att vara kodningsproffs.

För att underlätta din e-posthantering har vi utvecklat ett självlärande filter som tar bort den oönskade skräpposten. Det behövs eftersom mer än 90 procent av all e-post är automatiskt utskickad skräppost. Vårt e-postsystem gör också att du kan hämta din e-post från vilken dator som helst i världen via webbmail, eller via ditt ordinarie e-postprogram som exempelvis Outlook, Apple Mail eller Thunderbird rakt ned i din dator. Använder du en egen e-postserver kan vi också erbjuda vårt högklassiga spam- och virusfilter som en separat tjänst.

Har du mer specifika önskemål, som en helt dedikerad server eller om du vill ställa hit din egen maskin, har vi även lösningar för det.

Avtal med Unionen
Jamtport har sedan 2009 hängavtal med fackförbundet Unionen.

Historik
Jamtport grundades 1996 med inriktning mot drift av webbplatser, webbservrar och e-post samt domännamnsregistreringar.

Under 1998 utvecklades vår verksamhet med en egen konsultdel med programmerare och designers för webbsidor.

Vi avvecklade vår konsultdel 2007 för att återgå till vår kärnverksamhet - webbplatser, webbservrar, e-post samt domännamnsregistreringar.

I början av 2014 köptes Jamtport upp av OnlineGroup som även äger t.ex. Binero och Space2U. Företaget fortsätter dock att precis som tidigare leverera femstjärniga tjänster inom webbhotell.