Sök domän

Driftinformation

accept_32x32 Inga kända störningar för närvarande!

Aktuellt

Migrering till Space2u

Nyheter - Senaste nytt
2018-09-25 15:27

Hej,

Som ni vet så är Jamtport AB sedan 2013 en del av Space2u Webhosting AB (fusionerat 2015). Vi påbörjade under våren 2017 ett större migreringsprojekt där slutmålet är att samtliga Jämtportkunder blir en del av Space2us hostingmiljö. Projektet har till och från legat vilande, men kommer nu drivas vidare och slutföras. Då vi värderar våra kunder vill vi erbjuda och leverera en bättre tjänst genom stabilare drift och en mer användarvänlig miljö. 

 

Själva flytten görs helt och hållet av oss, vi kontrollerar så att allt fungerar och det kommer inte att innebära någon nedtid på era tjänster. När vi är färdiga med flytten till det nya systemet kommer du att få ut nya inloggningsuppgifter för att administrera tjänsterna hos oss (kommer inte att påverka inloggningsuppgifter på era egna hemsidor).

 

För att på ett effektivt och strukturerat sätt genomföra migreringen kommer vi boka in kundkonton inom utsatta 5 dagars perioder. Ni kommer få ett mail som informerar om vilken period som gäller för ditt konto. Fram till dess att migreringsperioden påbörjas har du som kund möjlighet att boka in din migrering mellan informerade datum. Vid utebliven kontakt förbehåller Space2u sig rätten att flytta kontot vid lämpligt tillfälle under denna period.


Notera att vi oavsett kommer meddela er när migreringen av ert konto påbörjar, samt avslutas.

 

Har ni några funderingar, tveka inte att kontakta oss på telefon 0613-722550 eller via mail på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den