Sök domän

Driftinformation

accept_32x32 Inga kända störningar för närvarande!

Aktuellt

Information från Jamtport

Nyheter - Senaste nytt
2014-06-10 13:37

Vi vill tacka dig för att du har varit och är kund hos oss på Jamtport. Vi har alltid strävat att ge dig som kund riktigt bra tjänster och service. Vi hoppas att du känner att vi lyckats leverera det du som kund ska kunna förvänta dig av oss.

 

Webbhotellbranschen är hårt konkurrensutsatt. För att stärka Jamtport, och därmed säkerställa att vi kan fortsätta ge dig som kund bra tjänster och service, blev vi tidigare i år en del av en större koncern inom webbhotell och digital marknadsföring, Oniva Online Group Europe AB. Det här innebär inte bara att vi säkrar att tjänsterna fortsätter fungera, det ger oss också muskler att utvecklas i framtiden och bli ännu bättre.

 

I dagsläget innebär det dock inga större förändringar för dig som kund hos Jamtport, dina tjänster kommer fortsätta fungera på samma sätt och till samma pris.

 

Men en liten förändring ska vi göra. För att frigöra resurser på Jamtport kommer vi att flytta vår support och driften av våra servrar till vårt norrländska systerbolag Space2u.

 

Du kommer kunna nå supporten som vanligt mellan 8 och 17 på vardagar, både via telefon (063-57 70 80) och e-post ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den ).

 

I samband med denna förändring kommer Jonas, Claes och Oskar efter gediget arbete och trogen tjänst att lämna Jamtport och istället gå vidare mot nya äventyr. De kommer förhoppningsvis att stöta på några av er i andra sammanhang i framtiden.


 
Vi har jobbat hårt för att få allt att funka för dig som kund och det tänker vi som företag fortsätta med!