Sök domän

Driftinformation

accept_32x32 Inga kända störningar för närvarande!

Aktuellt

Information från Jamtport

Nyheter - Senaste nytt
2014-06-10 13:37

Vi vill tacka dig för att du har varit och är kund hos oss på Jamtport. Vi har alltid strävat att ge dig som kund riktigt bra tjänster och service. Vi hoppas att du känner att vi lyckats leverera det du som kund ska kunna förvänta dig av oss.

 

Webbhotellbranschen är hårt konkurrensutsatt. För att stärka Jamtport, och därmed säkerställa att vi kan fortsätta ge dig som kund bra tjänster och service, blev vi tidigare i år en del av en större koncern inom webbhotell och digital marknadsföring, Oniva Online Group Europe AB. Det här innebär inte bara att vi säkrar att tjänsterna fortsätter fungera, det ger oss också muskler att utvecklas i framtiden och bli ännu bättre.

 

I dagsläget innebär det dock inga större förändringar för dig som kund hos Jamtport, dina tjänster kommer fortsätta fungera på samma sätt och till samma pris.

 

Men en liten förändring ska vi göra. För att frigöra resurser på Jamtport kommer vi att flytta vår support och driften av våra servrar till vårt norrländska systerbolag Space2u.

 

Du kommer kunna nå supporten som vanligt mellan 8 och 17 på vardagar, både via telefon (063-57 70 80) och e-post ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den ).

 

I samband med denna förändring kommer Jonas, Claes och Oskar efter gediget arbete och trogen tjänst att lämna Jamtport och istället gå vidare mot nya äventyr. De kommer förhoppningsvis att stöta på några av er i andra sammanhang i framtiden.


 
Vi har jobbat hårt för att få allt att funka för dig som kund och det tänker vi som företag fortsätta med!

 

Öppettider, Kristi himmelsfärd

Nyheter - Senaste nytt
2014-05-28 00:00

Under Kristi himmelsfärd ser våra öppettider ut såhär:

Kristi himmelsfärdsdag, torsdag 29 maj. Kontoret stängt

Fredag 30 maj. Kontoret stängt

 

Vi önskar alla våra kunder en trevlig helg!

Vi går alltså inte att nå via telefon under helgen, men ber er istället skicka ett meddelande på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den så återkommer vi efter helgen.

 

Öppettider, valborg

Nyheter - Senaste nytt
2014-04-29 08:33

Under valborg ser våra öppettider ut såhär:

Valborgsmässoafton, onsdag 30 april. Kontoret öppet 8-12

Valborgsmässodagen, torsdag 1 maj. Kontoret stängt

Fredag 2 maj. Kontoret stängt

 

Vi önskar alla våra kunder en trevlig helg!

Vi går alltså inte att nå via telefon under helgen, men ber er istället skicka ett meddelande på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den så återkommer vi efter helgen.

 

Sportlovsveckor

Nyheter - Senaste nytt
2014-02-25 16:16

Under vecka 9 och 10 har vi begränsad bemanning på kontoret. Vi finns alltid tillgängliga via e-post, men under onsdag-torsdag 26-27 februari samt onsdag-torsdag 5-6 mars kommer kontoret att vara stängt.

 

Vi kan vara svåra att nå via telefon under dessa dagar och ber er istället skicka ett meddelande på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

Flytt av .nu-domäner

Nyheter - Senaste nytt
2014-02-20 13:25

Vi på Jamtport har sedan i september möjlighet att registrera och hantera .nu-domäner själva för våra kunder. Vi gör då detta direkt mot .nu / IIS som är den organisation som tekniskt sett hanterar alla .nu-domäner. Tidigare har vi registrerat .nu-domäner genom en återförsäljare.

 

Läs gärna mer om detta under Domännamn > .NU

 

Vi kommer nu att flytta över alla befintliga .nu-domäner från vår återförsäljare direkt in under vår kontroll. Detta arbete påbörjas under april månad.
Kunder hos oss behöver inte aktivt göra något för att vi ska flytta just deras domän. Detta är en ren information om de förändringar som kommer. Vi har också skickat ut motsvarande information via e-post till de kunder som har .nu-domäner hos oss.

 

Nya priser på förnyelser
Tidigare kostade en förnyelse av en .nu-domän 350 kronor/år men vi kommer efter flytten till oss att sänka priset till 292 kronor/år. Även priserna på nyregistreringar har sänkts och det går redan sedan i höstas att registrera .nu-domäner hos oss för 450 kronor inkl. första årsavgiften.

 

Hantera domänerna i kundzonen
Efter flytten kommer även .nu-domäner att synas och hanteras i vår kundzon, precis som t.ex. .se och .com-domäner gjort sedan tidigare. I kundzonen kan man enkelt ändra kontaktuppgifter på sitt domännamn, delegera om det, begära ut AUTH-kod m.m.

 

Nya avtal
För de domännamn som vi sköter idag har vi ett Uppdragsavtal tecknat med våra kunder. Detta kommer i samband med flytten att ersättas av ett specifikt avtal för just .nu-domäner. Det nya avtalet finns att läsa i sin helhet under Support > Dokument

Har du några frågor kring detta, antingen du är befintlig eller blivande kund, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>