Sök domän

Driftinformation

accept_32x32 Inga kända störningar för närvarande!

Aktuellt

Viktig Information

Nyheter - Senaste nytt
2017-05-12 10:39

Som ett led i vår strävan att erbjuda den bästa hostingen så har vi börjat att flytta alla våra kunder till Space2u. Detta är också ett resultat av att Jämtport köptes upp av Space2u 2013, vilket vi tidigare skickat ut information om.

 

Bytet till Space2u:s plattform innebär många fördelar för er som kund:

 

* En flexiblare och mer lättnavigerad kundpanel
* Möjlighet att ha flera webbplatser per konto
* Mer lagringsutrymme
* Ökade gränser för antal Databaser och förbättrad E-posthantering

 

Vi kommer att skicka ut ett mejl när det är dags att flytta ert konto. Har ni några  funderingar, tveka inte att kontakta oss på telefon 063-57 70 80 eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

Information från Jamtport

Nyheter - Senaste nytt
2014-06-10 13:37

Vi vill tacka dig för att du har varit och är kund hos oss på Jamtport. Vi har alltid strävat att ge dig som kund riktigt bra tjänster och service. Vi hoppas att du känner att vi lyckats leverera det du som kund ska kunna förvänta dig av oss.

 

Webbhotellbranschen är hårt konkurrensutsatt. För att stärka Jamtport, och därmed säkerställa att vi kan fortsätta ge dig som kund bra tjänster och service, blev vi tidigare i år en del av en större koncern inom webbhotell och digital marknadsföring, Oniva Online Group Europe AB. Det här innebär inte bara att vi säkrar att tjänsterna fortsätter fungera, det ger oss också muskler att utvecklas i framtiden och bli ännu bättre.

 

I dagsläget innebär det dock inga större förändringar för dig som kund hos Jamtport, dina tjänster kommer fortsätta fungera på samma sätt och till samma pris.

 

Men en liten förändring ska vi göra. För att frigöra resurser på Jamtport kommer vi att flytta vår support och driften av våra servrar till vårt norrländska systerbolag Space2u.

 

Du kommer kunna nå supporten som vanligt mellan 8 och 17 på vardagar, både via telefon (063-57 70 80) och e-post ( Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den ).

 

I samband med denna förändring kommer Jonas, Claes och Oskar efter gediget arbete och trogen tjänst att lämna Jamtport och istället gå vidare mot nya äventyr. De kommer förhoppningsvis att stöta på några av er i andra sammanhang i framtiden.


 
Vi har jobbat hårt för att få allt att funka för dig som kund och det tänker vi som företag fortsätta med!

 

Öppettider, Kristi himmelsfärd

Nyheter - Senaste nytt
2014-05-28 00:00

Under Kristi himmelsfärd ser våra öppettider ut såhär:

Kristi himmelsfärdsdag, torsdag 29 maj. Kontoret stängt

Fredag 30 maj. Kontoret stängt

 

Vi önskar alla våra kunder en trevlig helg!

Vi går alltså inte att nå via telefon under helgen, men ber er istället skicka ett meddelande på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den så återkommer vi efter helgen.

 

Öppettider, valborg

Nyheter - Senaste nytt
2014-04-29 08:33

Under valborg ser våra öppettider ut såhär:

Valborgsmässoafton, onsdag 30 april. Kontoret öppet 8-12

Valborgsmässodagen, torsdag 1 maj. Kontoret stängt

Fredag 2 maj. Kontoret stängt

 

Vi önskar alla våra kunder en trevlig helg!

Vi går alltså inte att nå via telefon under helgen, men ber er istället skicka ett meddelande på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den så återkommer vi efter helgen.

 

Sportlovsveckor

Nyheter - Senaste nytt
2014-02-25 16:16

Under vecka 9 och 10 har vi begränsad bemanning på kontoret. Vi finns alltid tillgängliga via e-post, men under onsdag-torsdag 26-27 februari samt onsdag-torsdag 5-6 mars kommer kontoret att vara stängt.

 

Vi kan vara svåra att nå via telefon under dessa dagar och ber er istället skicka ett meddelande på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>